Ved gulvafslibning er ikke alt synligt

28 juli 2020 Anders Lundtang Hansen

Jo, når man skal udføre selve gulvafslibningen, så kan man sagtens se, hvad der foregår, om man så ser det på video, eller man får lov til at kigge med, når opgaven skal udføres af Gulvkanonen eller en anden service-fagmand eller -firma, man har valgt til opgaven.

Men det er det med, om man altid kan se, hvor medtaget gulvet er, og om alle former for slitage fremstår lige tydeligt eller ej.

Det er klart, at man nogle gange skal helt ned i gulvhøjde bogstaveligt talt, før man kan se, hvor medtaget gulvet reelt er, men nogle gange åbenbarer det sig heller ikke her for en.

Sådan nogle gode fagfolk som Gulvkanonens kan hurtigt se, hvad det foregår på et gulv, fordi de har set så mange tilfælde før; derfor er det også en god idé altid at aftale, hvornår fagspecialisten skal kigge forbi igen, for gulvet kan være slidt, uden man selv kan se det.

Det kræver jo en del erfaring, før man kan se den slags, og hvis man ikke er ferm på det område, så er det måske først, når man virkelig får det forklaret, at man kan se det en anelse ved at knibe det ene øje sammen – mens fagpersonen kan se det med det samme.

Noget slitage er decideret ikke til at se for nogle parter, fordi det måske foregår inden i selve træplankerne.

Det kan være en vandskade, der har sat sig inde i træet, men det et tørret udenpå, så det fremstår, som om der ingen problemer er med træet, men det kan der så netop være.

Måske gemmer der sig nogle insekter derinde, som man heller ikke kan se, men som man måske kan høre en anelse, men som en kyndig fagmand vil kunne afdække ret hurtigt.

Så er løsningen måske ikke en direkte gulvafslibning, men det vil tiden måske vise sig.

Flere Nyheder