Udskift selv din iPhone X skærm derhjemme

14 april 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Købte du dig en iPhone X da denne jubilæums udgave af den ikoniske iPhone blev lanceret i 2017? Så er du sikkert stadig glad for din telefon.

Den flotte og slanke iPhone X er nemlig stadig state of the art hvad angår elektronik og smarte features. Din iPhone X kan sagtens måle sig med konkurrenterne, også selv om modellen har et par år på bagen. Der er således ingen grund til at skifte telefonen ud hvis du ellers er godt tilfreds med den, og den har de funktioner og features du skal bruge.

Derfor er det ekstra og særligt ærgerligt hvis du taber din iPhone X og dennes frontglas splintres. Det flotte og skinnende display er både telefonens styrke og dens største svaghed.

Hvis skærmen bliver smadret kan du faktisk slet ikke bruge din telefon, da det er gennem displayet du får kontakt med diverse apps. Selv de mest basale funktioner vil være umulige hvis du ikke kan bruge telefonens display. Og derfor vælger mange iPhone X ejere at anskaffe en ny telefon hvis skærmen ryger sig en tur.

iphone x skærm

Skal jeg købe ny telefon hvis min iPhone X skærm smadrer?

Det er nemlig temmelig dyrt at få repareret en iPhone på et værksted. Samtidig kan der godt gå flere dage før du får din telefon igen. Derfor kan det være fristende bare at skrotte telefonen og anskaffe en ny en af slagsen.

Men det behøver du faktisk ikke, for du kan sagtens selv reparere din ødelagte iPhone X. Det er blot et spørgsmål om at bruge de rette remedier og materialer. Og dem kan du finde online, til en brøkdel af den pris det koster at sende telefonen på værksted eller købe en helt ny iPhone X.

Hos Phone-Parts.dk kan du købe en iPhone X reparations kit. Klik ind og læs mere på hjemmesiden Phone-Parts.dk

Flere Nyheder