Sørg for at vælge en ordentlig cykelhjelm til dit barn

30 april 2021 Emilie Jacobsen

Når dit barn skal køre på cykel, stå på rulleskøjter, køre på løbehjul eller skateboard, er det selvfølgelig vigtigt, at de har nogle gode hjelme på hovedet, så de ikke slår det. Børn kan virkelig komme slemt til skade, hvis de falder og slår hovedet, derfor er det vigtigt, at du sørger for, at deres hoveder er godt beskyttede. 

Du kan nemt finde en cykelhjelm til børn hos webshoppen cykelhjelm.dk. De har specialiseret sig i at forhandle cykelhjelme til både børn og voksne og har derfor et virkelig stort udvalg af dem. Hvis der er en særlig type cykelhjelm, som dit barn gerne vil have, kan du derfor nemt finde den hos dem. 

Hvis dit barn ikke er så meget for at gå med sin cykelhjelm, er det vigtigt, at du finder ud af hvorfor. Måske skyldes det, at han eller hun synes, at hjelmen er barnlig. I det tilfælde er det smartest, at du køber en ny cykelhjelm, som de har lyst til at gå med – du kan jo altid sælge den anden eller få en søskende til at arve den. 

Kan man købe cykelhjelme på nettet? 

Vi har i dag vænnet os til at købe mange ting på nettet. Det er alt lige fra flybilletter og tøj til hårde hvidevarer. Men måske er du stadig lidt skeptisk, når det kommer til cykelhjelme. Er det ikke noget, som dit barn skal ned i butikken og prøve, så I er sikre på, at hjelmen sidder ordentligt? 

Men det er faktisk slet ikke nødvendigt. Det vigtigste er, at du måler omkredsen af barnets hoved. Det vil fortælle dig, om dit barn kan passe cykelhjelmen eller ej. Hos en webshop som cykelhjelm.dk har de cykelhjelme i mange forskellige størrelser til børn, helt fra 1 år til de bliver teenagere – og derefter kan de jo bruge en voksenhjelm. Du vil altså helt sikkert kunne finde en hjelm, der passer dit barn. 

Flere Nyheder