Søger du en anlægsgartner i Nordsjælland?

18 januar 2021 Anne-Mette Hansen

En anlægsgartner kan hjælpe dig med alverdens haveprojekter. Det kan både være inden for det grønne og det grå område. Det vil sige alt fra hækkeplantning, græsslåning og anden beplantning til fliser, sten, stier og terrasser. 

Søger du en dygtig anlægsgartner i Nordsjælland? Læs med her og find ud af, hvad du skal tænke over, inden du hyrer din anlægsgartner.

Anlægsgartner – det skal du overveje

Hvad skal du tænke over, inden du hyrer en anlægsgartner til din haveopgave? Der er flere ting at overveje. Det handler ikke blot om pris. Det er også vigtigt, at anlægsgartneren har noget erfaring og kan byde ind med idéer og inspiration til dit haveprojekt. 

Følg gerne disse trin, når du skal hyre en anlægsgartner:

1. Definer opgaven 

Hvilke opgaver skal udføres i din have? Det er vigtigt, at du ved, hvad du vil have gjort, inden du går til en anlægsgartner og beder om et tilbud. Du bør også have en realistisk idé om prisen, ellers bliver du ofte slemt skuffet. Det er ikke gratis at få lavet ny græsplæne eller plantet ny hæk.

2. Få et tilbud 

Når du har fundet ud af, hvad der skal laves i din have, kan du kontakte nogle af de anlægsgartnere, som du har fundet online eller i dit lokale område.

Bed gerne om et tilbud på din opgave og sig, at prisen skal være fast. Sådan sikrer du, at du ikke betaler ekstra, fordi noget tager længere tid. 

3. Sammenlign dem 

Det er en god idé at få tilbud fra to forskellige anlægsgartnere. Sammenlign disse tilbud og se efter, om prisen er nogenlunde ens. Hvis ikke bør du få et tilbud fra en tredje anlægsgartner for at komme tættere på, hvad markedsprisen bør være. 

4. Læs kundeanmeldelser

Du kan med fordel også læse kundeanmeldelser, før du vælger din anlægsgartner. 

Flere Nyheder