Skandinavisk design og rene linjer

21 juli 2020 Athene Eriksen

Minimalistisk kreativitet og design 

Vores vision er at være fremseende, at designe enkle, smukke og funktionelle stykker af kunst til dit hjem. Siden 2010 da vi startede vores rejse, er vi kommet en lang vej. Vores kollektioner af møbler, interiør og accessories er ekspanderet og det samme er vores inspiration. Vores designs omfatter alle typer af dekor til din bolig, fra reoler til lysestager og alt der imellem. Disse udføres i materialer af højeste kvalitet og i mange forskellige variationer, så du kan finde præcis den model som skal pryde dit hjem.

Skal du eksempelvis forskønne dit hjem og fornye dit gamle sofabord, kan du eksempelvis se på modeller af træsorter som ask eller eg. Foretrækker du et alternativ til dette, kunne det eksempelvis være udført i metal, eller måske er en hylde mere praktisk til dit specifikke formål?

Uanset hvad dit ønske er, så vil du kunne finde et stiligt udført eksemplar, i godt håndværk, som en del af vores sortiment.

Den minimalisme, naturmaterialer og bløde farver som er med til at kendetegne vores stil, er noget af det som har fået os, til der hvor vi er i dag. Disse aspekter af vores designs, gør det nemt at tilpasse ind i dine vante omgivelser eller til at tilføre nye detaljer. Dette giver stor kreativ frihed for dig, i dit hjem og dermed er det kun fantasien som sætter grænser, for hvad du kan opnå. En reol er ikke bare en reol. Den bærer og fremhæver dine ejendele og skaber en del af helhedsindtrykket i din bolig.

Den har en praktisk funktion, men er samtidig med til at repræsentere, hvem du er og dit personlige udtryk. Vi er stolte af at være anerkendte, som et af Skandinaviens ledende interiørbrands og vi vil gerne give vores bidrag, til at forskønne dit hjem. 

Ønsker du at se flere af Hübsch designs og få et større indblik i de inspirerende designkollektioner? Så kan du med fordel se mere på MøbelNord’s Hjemmeside, hvor du vil kunne finde mere information omkring dette. 

Flere Nyheder