Sildebensmønsteret er populært som aldrig før!

26 maj 2021 Camilla Skøtt

Sildebensborde er populære som aldrig før. Det skyldes, at sildebensmønsteret har en lang historie bag sig, der emmer af elegance og herskabelighed. 

Drømmer du om at få lidt af den luksuriøse fornemmelse af sildebensparket ind i dit hjem, men er budgettet ikke ligefrem til at skifte gulvet? Så kan du i stedet gå med en af de mange andre løsninger, der efterhånden har set dagens lys – for eksempel et sildebensbord som det her: http://fynsksnedkeri.dk/collections/sildebensborde. 

Men hvorfor er det egentlig, at sildeben er så populært? Det skyldes først og fremmest den lange historie, der trækker tråde helt tilbage til det gamle Egypten og Rom. Samtidig er det en forstærkende faktor, at sildebensparketten blev brugt i herskabslejligheder og luksuriøse palæer op gennem 30’erne – det luksuriøse islæt har nemlig hængt ved. 

Få liv og elegance ind i dit hjem

Vælger du at investere i møbler med sildebensparket, signalere du luksus og elegance, og det kan være flot i en moderne, skandinavisk bolig. Træet giver et levende og varmt look, og langt de fleste hjem kan bære et sildebensbord eller en reol med sildebenslåger.

Vil du gerne give den fuld gas på mønsteret, behøver du ikke at lade dig nøjes med et enkelt bord eller en enkelt reol. Du kan også finde smukke tapeter med sildebensmønster, tekstiler og tæpper i flotte farve med det luksuriøse møbler og klinker til badeværelse og køkken, der kan sætte op, så det ligner sildeben.

Kort og godt – der er mange muligheder for at få lidt luksuriøs stemning ind i hjemmet, og det er kun din egen fantasi, der sætter grænserne. Heldigvis er “moden” sådan i dag, at man stort set selv bestemmer – indretning er et spørgsmål om personlighed og smag, og hvis du vælger det, du allerbedst kan lide, så får du et hjem, der emmer af personlighed.

Flere Nyheder