Sæt dit personlige præg på udestuen

31 januar 2021 Silje Hansen

Har du en lækker udestue til rådighed, som du ønsker at indrette på ny, kan du med fordel læse med her. I denne artikel hjælper vi dig med inspiration og  ideer til, hvordan du kan få det optimale ud af din udestue. For mange er det kun en drøm om at have en udestue, da der sjældent er plads til det på grunden, eller fordi man ikke kan få byggetilladelse til at bygge en udestue. Derfor er det med at udnytte det så godt du kan, hvis du har en udestue.

En udestue kan enten være i forlængelse af din bolig eller stå fritstående. Typisk er en udestue der er i forlængelse af ejendommen bedre isoleret end den fritstående. Den kan som regel derfor også bruges hele året rundt, da det ikke bliver for koldt, som det vil gøre i en fritstående udestue uden isolering eller varme. 

Hvordan indretter du udestuen bedst?

For at komme bedst mål med indretningen af udestuen, skal du forholde dig til, hvad du kunne tænke dig at få ud af den. Ønsker du at dyrker planter, urter eller grøntsager, eller ønsker du at kombinere det som et aktivitetsrum der samler hele familien.

For at skabe de bedste løsninger, kræver det at du kender målene og størrelsen på udestuen. Dermed har du et bedre udgangspunkt for at indrette rummet med møbler som f.eks. en sofa eller et spisebord.

En udestue må gerne være grøn. Derfor er der ingen grænser for, hvor mange planter du indretter udestuen med. Det skaber en dejlig grøn oase, som mange vil misunde dig for at have. Vær dog opmærksom på temperaturen, da planterne skal have optimale forhold.

Find inspiration til indretning af udestuen

Mangler du inspiration til, hvordan du kan indrette din udestue, så kan du med fordel besøge husblog.dk. Her kan du få gode tips til at sætte dit personlige præg på udestuen. 

Flere Nyheder