Restaurant Peter Lieps – Det hyggelige sted at spise

14 november 2016 admin
Peter Lieps Hus Jul

Utrolig mange danskere har haft deres gang hos Peter L’s restaurant. Efterhånden som årene er gået, har restauranten nu eksisteret i over 100 år, hvilket indikerer at den mad der bliver serveret på Peter L’s restaurant er blandt Danmarks bedste mad.

Peter Lieps var dog i starten ikke en mand som lavede mad. I stedet brugte han det hus du gerne vil ud og spise i, som traktørsted, indtil han døde. Han købte først huset i 1898 og nåede derfor kun at bruge det til sit erhverv i små 8 år. I de 8 år som han brugte hus fik han sat sit præg på det, og det er derfor at huset fortsat har det navn, som den har i dag.

Selve huset blev dog bygget i slutningen af 1700-tallet, og havde eksisteret i knap 200 år inden Peter Leips købte stedet. Dengang blev det dog brugt som bosted for en skovløber. Huset har i sandhed en hel del historie bag sig, og hvis du er interesseret i at videre mere om steder kan du spørge personalet der arbejder er, eller selv slå det op på Google.

Store selskabslokaler ved Bakken, Dyrehaven

Peter Lieps Restaurant sommer

Vil du gerne samle hele familien, eller blot holde en festmiddag som ingen kommer til at glemme? Ja, så har du muligheden for at gøre dette ved Restaurant Peter Lieps. Hos dem har de nemlig tre store selskabslokaler, som du kan bruge uanset om det er en fødselsdag, en firmafest eller noget helt tredje du gerne vil holde.

Se Restaurant Peter Lieps hjemmeside for booking her: Peterlieps.dk

Da restauranten ligger dejligt tæt på bakken kan i sagtens fortsætte festen efter jeres middag derovre. Det kan også være at i hellere vil tage på bakken inden at i tager hen på denne dejlige restaurant – alt er muligt, hvis blot i sætter jer for det. Skal i bruge selskabslokalerne kræver det dog at i lejer det i forholdsvis god tid, da i ellers kan risikere at de er optaget.

Se andre gode seværdigheder i og omkring Dyrehaven hos: Naturstyrelsen

Billig og lækker mad – uanset smagsløg

Det er mad med kvalitet der bliver serveret på denne restaurant. Uanset hvad det er for noget mad du er vild med, har du mulighed for at finde noget du kommer til at elske her. Hovedpointen med restauranten er dog at sælge god mad, som klassisk bliver betegnet som dansk mad. På menuen vil du finde retter såsom ”mormors frikadeller” med gode store og lækre kartofler.

klik her for at se menukortet for efterår 2016

Der findes flere forskellige menukort alt efter hvilken anledning du besøger restauranten. De fleste besøger dem i løbet af frokosttiden, da de har gode og lækre frokostretter. Hvis du gerne vil have et selskab med inde er det også muligt at finde et selskabsmenukort.

Har du børn er det vigtigt at de også finder noget lækkert at spise – og derfor har Peter Leips restaurant også sørget for at have en børnemenu tilgængelig.

Det er dog forskelligt hvad de serverer til frokost, og det er derfor vigtigt at du tjekker deres hjemmeside eller kontakter dem over telefon for at finde ud af om det er mad, som du synes er interessant og lækkert at spise.

Flere Nyheder