Læg alle kræfter i det her jobsøgningskursus, så du får succes!

10 december 2020 Anders Lundtang Hansen

Det er efterhånden ved at være lidt træls for dig, for du har stået uden arbejde længe, og du var ellers så begejstret, da du fik dit eksamensbevis, og alle var glade på dine vegne, og der blev næsten garanteret, at jobbene hang på træerne.

Nu har du observeret dine tidligere medstuderende høste jobs hist og pist, mens du stadig mangler at afprøve dine nye evner i en ansættelse.

Men du møder bare hovedet mod den famøse mur, for ingen gider ansætte dig, når du ikke har joberfaring, og dit studiejob var ikke godt nok, og der var ikke indlagt nogen praktikperiode i dit studie.

Så nu er du blevet sendt på jobsøgningskursus i Greve, og tanken er da god, men du er bare umotiveret.

Ikke på grund af princippet i kurset, men fordi du sidder sammen med alt fra ufaglærte til drønnerter og ugidelige eksistenser og dem, som har mistet arbejdet af et misbrug eller lige skal have det sidste anciennitet med, omkring dig – og kursuslederen taler til jer, som er i små børn.

Få det bedste ud af det her kursus!

Som udgangspunkt er det dog bedre, at du rykker dig nærmere mod et job, og det starter jo her med at optimere, hvordan man søger et job, og folk omkring dig har trods alt erfaringer med den slags.

Måske har du lagt en forkert strategi hele tiden, eller du har bare mistet taget med, hvordan man søger målrettet efter et job – det skal der ændres på nu.

Og du er omringet af sparringspartnere, der har erfaringer fra nær og fjern, og hvem ved, måske kan du lære noget af dem!

Så selvom det ikke er den sikre garanti mod et job, så kan du ende med at gå derfra med så står en pose med lærdom, at jobbet trods alt er kommet gevaldigt tættere på.

Flere Nyheder