Kom på forkant med vira med en temperaturmåler

25 februar 2021 Silje Hansen

I 2020 har Danmark og resten af verden været præget af den famøse coronavirus. Det har i særlig grad påvirket både private og virksomhed. Særligt da man var nødt til at lukke landet ned i marts og igen senere i december måned. Det har været både psykisk og økonomisk hårdt for hele landet. Derfor er der gjort flere tiltag for at stoppe og forebygge smittespredningen i hele landet.

Her kan du som virksomhed gøre en ekstra indsats for at dine medarbejdere kan være trygge og sikre på at der ikke er nogen der bærer coronavirussen. Det er for nogle virksomheder e nødvendighed at møde ind på arbejdspladsen for at kunne få udført det arbejde som man typisk laver. Det kan f.eks. være en produktionsvirksomhed. Her er det måske ikke altid nok at bære mundbind, hvorfor der er mange virksomhed der vælger at investere i en temperaturmåler.

Hvorfor skal du vælge en temperaturmåler?

Som virksomhed kan der være flere fordele i at investere i en temperaturmåler. Ifølge WHO viser det sig, at mere end 80 % af tilfælde får feber i tilfælde af at man er blevet smittet af virussen. Det kan man ikke altid selv mærke i kroppen, da man måske kun vil opleve det som at man enten er mere øm eller sløv i kroppen. Med en professionel temperaturmåler, kan du få svar på 1 sekund om du har feber eller ej.

Hvis en af dine medarbejdere har feber, kan du sende dem hjem, så de ikke smitter dine andre medarbejdere. Denne investering kan derfor være godt givet ud, hvis dine medarbejdere ikke er opmærksomme på om de er blevet smittet. 

Find den bedste temperaturmåler

Hvis du går efter en temperaturmåler med en spritte-station, skal du vælge den de sælger hos feberscanner.dk. Det er en temperaturmåler med persontæller. Det vil sige, at du kan se om alle medarbejdere er blevet scannet hver dag. 

Flere Nyheder