Køb flåtmidler og loppemidler til hunde online

11 maj 2020 Astrid Pedersen

Sommeren er højsæson for flåter og tæger – og det kender du sikkert som hunde ejer alt til. Der er få ting så kedeligt som at skulle gå hunden efter for flåter efter en tur i det grønne. Mange hunde ejere bruger hver uge timer på at lede efter flåter og fjerne disse ved hjælp af dertil designede tægetænger. Dette er desværre nødvendigt. Flåter er nemlignikke bare utroligt ulækre at se på – de kan også overføre farlige sygdomme til hunden. Derfor er det en god idé at søge at forebygge flåt angreb inden sommeren for alvor sætter ind.

Forebyg flåt og loppe angreb i samme omgang

Lopper er en anden stor plage, som desværre hærger alt for mange hjem med hund. Når først en hund har fået lopper, kan de være nærmest umulige at slippe af med. Lopperne lægger æg i hundens pels, og det er derfor ikke nok blot at kæmme lopperne ud.

Ønsker du at komme loppe plagen til livs, skal hunden i et loppebad, som dræber såvel lopper som æg. Og så skal hele hjemmet sprøjtes mod lopper, da både lopper og æg kan gemme sig i møbler og tæpper.

Til alt held findes der forebyggende midler mod både lopper og flåter. Flåtmidler og loppemidler til hunde fås i form af dråber, som smøres på huden lige bag hundens øre, som spray eller som piller. Du kan også vælge at give hunden flåtmidler og loppemidler i kapsel form – vælger du at behandle hunden på denne måde, skal behandlingen gentages én gang om måneden, og samtlige hunde i ejendommen skal behandles.

Hvor kan jeg købe flåtmidler og loppemidler til hunde online?

I den online shop på dyreverdenen.dk finder du et stort og varieret udvalg af flåtmidler og loppemidler til hunde – se dem alle på dyreverdenen.dk

 

Flere Nyheder