Hvilke slags hængekøjer findes der?

11 maj 2020 Astrid Pedersen

Hængekøjer findes i et utal af varianter. Fælles for alle typer hængekøjer er at de spændes ud mellem to punkter, således at hængekøjen kan vugge blidt frem og tilbage.

Hvilken form for hængekøje du skal købe afhænger meget af dine behov og af din haves beskaffenhed. Mange mennesker vælger at anbringe hængekøjen mellem to træer. Dette er den klassiske metode til montering af hængekøje. På den måde kan du nyde brisen og skyggen fra træerne mens du slumrer ind i din middagslur. Men det er ikke nødvendigt med træer for at kunne have glæde af en hængekøje.

Du kan for eksempel vælge en hængekøje med stativ, hvis du ikke har store træer i din have. En hængekøje med stativ har den store fordel at du kan anbringe den netop hvor du lyster i din have. Bor du i lejlighed kan du tage din hængekøje med stativ med dig ned i gården når det er tid til en lille pause. Og har du bil kan du medbringe din hængekøje med stativ på stranden, så du slipper for at få sand i underbukserne!

Hvor finder jeg hængekøje til gode priser?

Når du står for at skulle købe en hængekøje til din have, er det en god idé at vælge en hængekøje af høj kvalitet. De klassiske hængekøje som du finder på hængekøje.dk stammer fra henholdsvis Mexico og Brasilien.

Forskellen på de to forskellige hængekøje typer er primært fremstillings teknikken. En mexicansk hængekøje er fremstillet med en særlig væve teknik, som giver en høj grad af fleksibilitet, og som samtidig skaber en stærk base. Mexicanske hængekøjer fylder nærmest ingen ting, når de er pakket sammen. En brasiliansk hængekøje er fremstillet i smukt, farvestrålende stof, som er utroligt slidstærkt og dermed egner sig fantastisk til det fugtige danske klima.

Du kan læse mere, og finde den perfekte hængekøje, på https://www.haengekoje.dk/ 

Flere Nyheder