Fliserens i Roskilde – Infowars.dk

19 oktober 2017 admin
Algespecialisten

Er du også irriteret over, hvordan fliserne og belægningsstenene i din indkørsel, havegang eller på terrassen ser ud? måske er de fyldt med flisepest og mos?

Algespecialisten Roskilde

Algespecialisten Roskilde

Her er 4 gode grunde til at få renset dine fliser:

  1. Kedelige flisearealer bliver som nye.
    Professionel flise rensning går meget hurtigere end at lægge nye fliser.
    Med imprægnering vil fliserne være vandafvisende i op til 8 år.
    Forhindrer at overfladen frostsprænges og nedbrydes.

Findes der egentlig muligheder for at få lokale til at lave fliserens i Roskilde?

Du kan slappe helt af, der findes en god håndfuld firmaer der specialisere sig i lige præcis dette i Roskilde.

Er du husejer?

Hvis du er husejer og du bor tæt på f.eks et industriområde, en meget trafikeret vej eller en skov, så er der desværre stor chance for at der forholdsvist hurtigt kan vokse mos og flisepest på din terrasse.

Du kan desværre godt forvente at du skal kæmpe med flisepest og mos min. 1 gang om året, hvis de ovenstående betingelser er opfyldt.

Det vil være billigere for dig længden, hvis du får det gjort en gang om året, i stedet for at vente længere tid og lade det gro mere, fordi det betyder bare at arbejdet vil være mere besværligt, tage længere tid og dermed koste mere.

Dine fliser kommer til at se helt nye ud og giver du samtidig en imprægnering holder de sig pæne i rigtig lang tid.

Som allerede antydet kan det være en svær opgave helt at slippe for flisepest. Men hvis du sørger for at få professionelle folk til at tage sig af sagen, kan det alligevel vise sig, at du kan få skovlen under problemet. En effektiv friserens kan nemlig fjerne alt det skidt, som desværre samler sig på fliserne i løbet af tiden. På den måde får du bugt med både mos, flisepest og alger.

Klimaet herhjemme giver optimale betigelser til vækst af mos og flisepest, og det kan kun holdes væk ved at der bliver ydet en grundig indsats mod det. Det vil sige at du skal sørge for at få det fjernet, når du er blevet angrebet af det, hvis ikke bliver det et større problem på den lange bane.

Hvad er flisepest?

En organisme som består af en svamp sammenvokset med en alge, det kaldes også for ”LAV”

LAV vokser på fliser i blomsterformede plamager. Farven på flisepest kan variere fra art til art og kan derfor ses som gule, grønne, hvide og sorte udvækster, flisepest er ikke afhængig af organisk næring, men kræver kun lys og fugt, den lave mængde af svovl i luften er medårsag til flisepestens gode vækstbetingelser i Danmark

I sommer halvåret har algerne optimale levevilkår og stor trives, algernes rødder kan vokse ned og gribe fast i flisen, med risiko for at skabe revner, hvor fugten kan binde sig og efterfølgende forårsage frostskader.

Flere Nyheder