Find dine nye New Yorker vægge i Roskilde

27 august 2020 Astrid Pedersen

Inden for de seneste år er det smukke og stilfulde New Yorker vægge blevet særdeles populære. New Yorker væg anvendes som rumdelere i såvel private hjem som på diverse arbejdspladser hvor storrums kontoret trænger til at blive delt op. Det fine ved en New Yorker væg er at du kan opdele et stort og lyst rum uden at ødelægge det rummelige udtryk. En New Yorker væg er nemlig fuldt transparent idet den består af glasruder monteret i metal rammer.

Hvor kan jeg få fremstillet New Yorker vægge i Roskilde?

Er du bosiddende i Roskilde, og drømmer du om at peppe dit hus eller din lejlighed op med en flot og trendy New Yorker væg? Så kan du med fordel kontakte New-Yorker.dk.

New-Yorker.dk er en underafdeling af det danske firma Byens Vinduer som gennem mange år har oparbejdet solid erfaring fra bygge og anlægs branchen – især når det gælder vinduer og alt hvad der hører med.

Hos New-Yorker.dk kan du få fremstillet de ægte, solide New Yorker vægge med den velkendte stil og charme intakt. New-Yorker.dk producerer New Yorker vægge med respekt for den håndværksmæssige flid og de høje standarder som blev udvist dengang de oprindelige New Yorker vægge så dagens lys. Hos New-Yorker.dk får du således udelukkende kvalitets produkter – ikke billige masse producerede efterligninger blottet for autenticitet.

New-Yorker.dk fremstiller New Yorker vægge efter mål, således at du kan bestille en New Yorker væg som passer præcist til dine og din boligs – eller dit kontors – behov. Du kan også bestille eller købe New Yorker vægge i standard mål hos forhandlere rundt omring på Sjælland, blandt andre Ilva, XL Byg og SalesStyling.dk i Vallensbæk.

Hvis du vil vide mere om hvordan du får fremstillet en New Yorker væg som passer til dine behov kan du blive klogere på hjemmesiden new-yorker.dk

Flere Nyheder