Find den helt rigtige forlovelsesring

24 maj 2020 Lotte Hindsberg

I dag er der flere muligheder når det kommer til forlovelsesringe. I kan vælge et sæt så i begge får en og det er også muligt at at købe en princessering til selve dagen, hvor der fries.

Det er en dag som er en meget speciel dag for de fleste og derfor også en man gerne vil gøre noget ekstra ud af. I kan f.eks. købe forlovelsesringe i Aalborg. Det er muligt at købe ringe både på internettet og i en fysisk butik.

Prinsessering

Hvis du har planlagt at overraske kvinden i dit liv og fri til hende, kan du købe en af de populære prinsesseringe, som er en guld eller sølvring med en enkelt diamant i. Det er en perfekt løsning til en helt særlig dag.

Diamanten kan senere udskiftes til en større hvis det ønskes. Det kan f.eks. ske i forbindelse med jeres bryllup eller en anden speciel mærkedag.

Det er en ring der kan bæres til en hver lejlighed efterfølgende. Både til hverdag og til fest. 

Valg af forlovelsesringe

Der er en stor variation af forlovelsesringe at vælge imellem. Der findes ringe i forskellige former for materialer og med eller uden stene i. Hvis i vælger at bestille nogle på nettet er det en god ide først at måle hvilken størrelse i skal bruge. Der findes flere former for vejledninger på internettet der kan give en god indikation. Hvis i er i tvivl om størrelsen bør i besøge en fysisk butik og få målt jeres fingre. Husk at der er forskel på om du måler om morgenen eller om aftenen.

Har i planer om at få indgraveret en dato eller en sætning i ringene, skal i være opmærksomme på at i ikke kan få dem byttet, hvis størrelsen ikke passer. Derfor kan det være en god ide først at prøve dem og så få dem indgraveret efterfølgende. 

Flere Nyheder