Find brygudstyr til nybegyndere hos Albryg

11 maj 2020 Astrid Pedersen

Inden for de seneste 15 – 20 år har de store etablerede bryghuse fået skarp konkurrence. Først begyndte de små mikro bryggerier at skyde op over hele landet, hvilket brød giganternes uformelle monopol. Det er den dag i dag ganske normalt at drikke øl fra disse mikro bryggerier frem for de velkendte pilsnere, som før i tiden var alle danskeres favoritter.

Samtidig har samme danskere fået øjnene op for de mere eksotiske øl typer som for eksempel IPA, Bock, Weissbier og mange andre forskellige varianter af de gyldne dråber. Og sidst, men ikke mindst, er det blevet særdeles populært at brygge øl derhjemme.

Hvorfor skal jeg forsøge mig med ølbrygning?

Ølbrygning er en morsom og taknemmelig hobby, som faktisk ikke kræver de store forkundskaber eller koster det hvide ud af øjnene. Hvis du går og tænker over om ølbrygning måske er noget for dig, kan du med fordel forsøge dig med en af de smarte og billige All Grain Kits fra Albryg.

En All Grain Kit indeholder alt hvad du skal bruge for at brygge op til fire liter lækker øl hjemme i dit eget køkken – her under diverse tilbehør og ingredienser. Det eneste, du selv skal kunne mønstre af udstyr, er en gryde, en kasserolle, et dørslag og en si – udstyr, som findes i de fleste køkkener. Med til en All Grain Kit hører udførlig vejledning ud i hjemmebryggeriets ædle kunst. Og når du på den måde har erhvervet dig den fundamentale grund viden om brygge processens mysterier, kan du opgradere til et decideret bryganlæg.

Find de bedste bryganlæg hos albryg.dk

Med et semi professionelt bryganlæg kan du i højere grad eksperimentere med alt fra smagsstoffer, forholdet mellem ingredienserne, gærings tid og andre faktorer som afgør øllens styrke og karakteristik. Du kan læse mere, og finde såvel bryganlæg som All Grain Kits, på https://www.albryg.dk/ 

Flere Nyheder