Ferrari til salg hos FormulaAutomobile – Jo, den er god nok!

21 august 2020 Anders Lundtang Hansen

Hvis der er noget, der emmer af barndommens drømme, så er det, at man ønskede sig en Ferrari.

Raske drenge havde gerne en plakat af en rød Ferrari på væggen, for det var bare den ultimative drengedrøm at have sådan en.

Dette gjaldt også, selvom man måske ikke havde den store forstand på biler, udover at de kunne køre hurtigt og larme sådan nogle Ferrarier, og så blev det bare målet for mange, at de måtte eje sådan en bil!

Når man så blev mere voksen, så indså man, at det ville koste – specielt i Danmark – kassen at få sig sådan en Ferrari, og man har jo rigeligt med udgifter i forvejen, og man synes ikke, det er værd at lægge så mange af ens penge på afgifter.

Desuden er de sjældent så miljøvenlige, hvorfor nogle folk vrænger på næsen, når man kommer kørende i sådan en, og så er der Janteloven, der også gør, at mange mennesker ikke kigger misundeligt efter en, men de peger negative fingre efter en.

Så man nøjes det meste af ens liv med at drømme sig til det i de små stunder, og er man heldig, så får man måske lov til at få et lift i sådan en Ferrari.

Men så opdager du, at hos FormulaAuto, at der er Ferrari til salg, og så begynder drømmen at spire lidt igen, fordi du egentlig aldrig har opgivet den.

Du gad faktisk godt eje sådan en, selvom du ville være bekymret for, at den gik i stykker eller alt for beskidt – men omvendt er sådan en bil jo til for at blive kørt i.

Det skal ikke være forbeholdt sportsfolk og dyre direktører at køre rundt i sådan en bil, det kan og må være muligt for helt almindelige danskere at eje sådan en.

Og det er det faktisk også!

Flere Nyheder