Fem hurtige havetips til sommeren 2018

16 juli 2018 admin
Flise rens 2018

Når nu sommeren er på vej, er det også tid til at fokusere på at gøre haven mest muligt klar. Det findes der mange måder at få styr på, men det er oplagt at starte med nogle af de mest basale. I denne artikel får du nogle simple men effektive råd til, hvordan du forbedrer din have og gør den sommerklar.

Har du styr på fliserne?

Hvis fliserne er rene og pæne, er du nået et rigtig godt stykke vej. Det er som om, det bare gør det hele pænere og mere æstetisk flot, når fliserne er pæne. Her er det en god idé at kigge efter en god fliserens firma, som virkelig kan give dem en overhaling. Det kan du eksempelvis finde hos ingen-alger.dk, som har en effektiv behandling mod den slags. Det er en af de oplagte ting at starte med, fordi det er overkommeligt, men det gavner faktisk.

Møblerne

Havemøblerne er selvfølgelig også vigtige på terrassen. Du skal beslutte dig for, hvilket materiale de skal være lavet af, hvor meget de skal fylde, og hvordan de skal passe sammen. Der er masser ting af tage stilling til, når du vælger de helt rigtige møbler.

Tag eventuelt en tur forbi en specialist, som kan hjælpe dig med at finde de møbler, som passer bedst til dine behov. Måske skal du også have i tankerne, om du får mange gæster, eller om stolene og bordene kun skal bruges af dem, som bor i huset.

Ryddeligheden

Ryddeligheden på terrassen og i haven spiller i høj grad ind. Hvis der flyder med en masse overflødige ting, kan det komme til at virke kaotisk, og det gavner ikke ret mange haver og terrasser. Sørg derfor for, at der er styr på denne del, så du kan udfolde de materialer, du vælger at have stående i haven.

Grillen

For mange er grillen et omdrejningspunkt på terrassen. Den skal stå et strategisk godt sted, og den skal være af den rigtige type. Får man ofte gæster, er grillen sikkert endnu vigtigere, fordi den er en vigtig genstand, når der skal hygges og laves lækker sommermad.

Solbeskyttelsen

Du bør selvfølgelig også have nogle muligheder for at søge beskyttelse fra solen på din terrasse og i din have. Det kan være et stort træ, hvor man kan nyde og slappe af i de varmeste timer. Det kan også være en god parasol, som kan indstilles efter dine behov.

Flere Nyheder