Få hjælp til privat rengøring i Frederikssund

13 april 2021 Astrid Pedersen

Er du en af dem, der hader at gøre rent – og bliver rengøring derfor altid udskudt til fordel for andre og mere inspirerende aktiviteter? Så burde du overveje at få hjælp hos et privat rengøringsfirma. Og bor du i Frederikssund kan du med fordel vælge CleanClean.

Hvem er CleanClean?

CleanClean er dit private rengøringsfirma i Storkøbenhavn og i Nordsjælland. CleanClean har hovedkontor i Måløv på den københavnske vestegn, men kører over hele hovedstadsområdet og i den nordlige del af Sjælland, her under Frederikssund. Du vil således kunne benytte CleanClean som dit rengøringsfirma i Frederikssund uanset hvor i området du er bosat.

CleanClean rykker gerne ud til rengøring af såvel den toværelses lejlighed som af den flere etagers villa eller det store parcelhus. Du kan forvente et højt service niveau og en ditto rengørings standard når du lader CleanClean forestå støvsugning, gulvvask, aftørring af overflader samt sanitets rengøring af dit toilet og badeværelse.

Med CleanClean til hjælp vil du kunne komme hjem fra arbejde til en skinnende ren og velduftende bolig lige så ofte du ønsker. En rengørings aftale hos CleanClean kan for eksempel indeholde en fast ugentlig rengøring, en rengøring hver fjortende dag, eller rengøring på de tidspunkter hvor det passer dig.

CleanClean tager hensyn til dine ønsker som kunde og gør rent i overensstemmelse med dine præferencer. Det betyder at du kan få hjælp til rengøring af bestemte rum i huset – for eksempel husets fælles arealer så som stuen, entreen, køkkenet og badeværelset – og ikke soveværelset eller børneværelset hvis dette ønskes.

Der ud over kan du selv vælge om du vil stille egne rengøringsmidler til rådighed, eller om CleanClean skal bruge de medbragte. Og de dygtige rengørings medarbejdere hos CleanClean vil selvfølgelig altid optræde med den diskretion og respekt for din private ejendom som der fordres.

Læs mere om privat rengøring på CleanClean.dk.

Flere Nyheder