Få hjælp til at få erstatning, hvis dit Wizz Air fly var forsinket eller aflyst

13 december 2021 Emilie Jacobsen

advertorial

Når du skal ud at rejse med flyselskabet Wizz air, er det selvfølgelig et vilkår, at dit fly kan ende med at blive forsinket eller måske helt aflyst. Det er selvfølgelig rigtig irriterende, lige meget om det er på vej ud eller på vej hjem, at dit fly bliver aflyst. 

Heldigvis har du krav på Wizz air forsinkelser erstatning. Det kan altså være et lille plaster på såret i forhold til den tid, du har mistet eller de ekstra omkostninger, du havde i forbindelse med forsinkelsen. For at du kan få erstatning, skal dit fly have været forsinket i mere end tre timer.

Hvis du er i tvivl om, om du kan få erstatning, er det en god ide, at du bruger beregneren hos flypenge.dk. Det er en smart beregner, der i løbet af bare to minutter fortæller dig, om du har krav på erstatning eller ej. Husk, at du kan få erstatning for forsinkede eller aflyste flyvninger helt op til tre år efter. 

image

Ekstraordinære omstændigheder kan fritage flyselskabet for erstatning

Desværre er det ikke i alle tilfælde, at flyselskabet skal betale erstatning til dig. Hvis forsinkelsen eller aflysningen skyldtes såkaldte “ekstraordinære omstændigheder”, skal de ikke betale erstatning til dig. Når du benytter dig af et selskab som flypenge.dk til at få dine penge igen, vil de selvfølgelig altid kunne tjekke, hvorfor et fly var aflyst eller forsinket. Det kan jo tage lang tid for dig, hvis du selv skal finde ud af, hvad aflysningen skyldtes. 

Det kan måske lyde dyrt, at flypenge.dk skal tjekke sådan noget for dig. De tager dog ikke særlig mange penge for det. Hvis du ikke får erstatning, kræver de faktisk slet ikke nogen penge af dig. Hvis du får erstatning, skal du give dem 19,8 % af den. Du skal altså ikke betale, hvis du ikke får nogen penge. 

Flere Nyheder