Få dit badekar igen med badekar reparation

09 juli 2020 Astrid Pedersen

Er du i besiddelse af et badekar, men er badekarret så grimt og misfarvet at du overvejer at skrotte det? Så kan du med fordel læse med her.

Giv dit skrammede badekar en chance mere

Næsten uanset hvor ridset og plettet emaljen på karrets inderside er vil dit badekar kunne blive rigtig flot igen. Det kræver bare et par dygtige håndværkere som kan udføre en reemaljering. Når du vælger at lade dit badekar reparere frem for at skifte det ud er der mange penge at spare. Og så har du faktisk i løbet af mindre end to dage et helt nyt badekar.

Hvordan foregår en badekar reparation?

Når emaljen i et badekar skal repareres sker det ved at påføre en ny emalje. Selve proceduren minder meget om en professionelt autolakering. Og lige som du aldrig selv ville varetage en sådan anbefales det også at du overlader maling af badekar og badekar reparation til professionelle fagfolk.

En badekarsmaler vil altid først foretage en vurdering af badekarrets tilstand og beskaffenhed samt skadernes omfang. Hvis det kan lade sig gøre at sætte badekarret i stand ved hjælp af en reemaljering vil håndværkerne sørge for at dække dit badeværelse af forud for selve opgavens påbegyndelse. Dit badekar vil blive renset grundigt op indvendig, og eventuelle huller, skrammer og revner i emaljen vil blive spartlet ud.

Dernæst vil badekarret blive slebet og grunderen påført. Når denne er tørret, vil din badekarsmaler sprøjtelakere badekarrets inderside med den nye emalje, som består af en blanding af uretan og akryl. Denne blanding hærder stærkt og hårdt op i løbet af små 24 timer. Og så er dit badekar faktisk klar til at tjene som ramme for din hjemmespa i mange år fremover.

Du vil altid kunne få et skarpt tilbud på badekar reparation hos Ny Emalje. Klik ind på hjemmesiden https://www.ny-emalje.dk/ og læs mere.

Flere Nyheder