En afbudsrejse kan også blive aflyst

06 juli 2021 Anders Lundtang Hansen

En afbudsrejse er jo en rejse, der er blevet afmeldt fra dem, der har købt den.

Den slags kan ske meget pludseligt, så det næsten kun er spontane folk ude i en lufthavn, som der kan sikre sig den tur, men det kan også ske med lidt længere varsel, så man kan finde den hjemmefra og klargøre sig til, hvor man skal hen, hvor man skal bo, hvad man skal have på, opleve og alt det andet.

Men ligesom at en afbudsrejse er en rejse som så mange andre – den er bare billigere – så kan den også blive ramt af de samme uforudsete ting, som der kan være med til at gøre, at den bliver aflyst.

Og det kan være alt fra det hændelige til, at der er problemer med flyet, så man ikke kan nå at finde et andet tids nok, til vulkanudbrud, sygdom, en pandemi og meget andet.

Din afbudsrejse blev lige aflyst

I dette tilfælde skal man tjekke efter, hvad man har skrevet under på, da man sikrede sig den rejse, så man ved, hvad det er for nogle rettigheder, man er stillet under.

For det vil i de fleste tilfælde være anført, da man købte afbudsrejsen, hvorfor det altid er en god idé at gennemlæse dette, inden man siger ja til rejsen, selvom den ser god og billig ud, for man ved aldrig, hvad der kan komme til at ske.

Så behøver man nemlig ikke at true med bål og brand, hvis man på forhånd burde have vist, hvordan man stod, hvis noget af dette skulle opstå.

Det er altid i sådan en forbindelse godt at rådføre sig med ens rejseforsikring, inden man takker ja eller nej til noget, som udbyderne af ens afbudsrejse tilbyder en, for det kan have konsekvenser for, hvad man kan gøre bagefter.

Undersøg nærmere med afbudsrejser på https://www.rejsetilbud.dk/afbudsrejser/.

Flere Nyheder