Derfor skal trægulvet behandles

06 juli 2020 Cecilie Mortensen

Hvis du har en bolig med trægulv, så er der flere gode grunde til, at det løbende skal behandles. Hvis du ikke er sikker på hvorfor, så er der god grund til at læse med her. 

Efterhånden som et trægulv bliver brugt, vil det også blive mere og mere slidt – og det er der ikke noget at sige til. Lad os se på nogle forskellige eksempler. Hvis du har et hjem, hvor I løbende går ind med sko på, så vil der nemt komme små sten og sandkorn med ind, som kan ridse gulvet. Møblerne du har i dit hjem, vil også nemt kunne ridse gulvet, så der kommer hakker og mærker. Hvis du f.eks. ikke er grundig nok med at få filtdutter under stoleben eller lignende, så kan der nemt komme mærker i gulvet fra dine stole. 

Hvis du vil være med til at passe godt på dit gulv, så er det vigtigt, at du beskytter det bedst muligt. Sørg derfor også løbende for en grundig rengøring af trægulvet, og giv det gerne den pleje, som dit gulvfirma har anbefalet dig. Det kan være den perfekte måde, at du opnår et trægulv, som holder sig pænt i mange år frem. 

Et gulv kan naturligvis også være blevet så slidt, at det skal have en gulvafslibning, og her vil Gulvkanonen kunne løse den opgave godt for dig. 

Gulvafslibning fra Gulvkanonen

En gulvafslibning er en utrolig god måde, dit gulv kan fornyes på. Man er nemlig inde og slibe noget af gulvets overflade af, så overfladen bliver pæn igen. Det naturligvis vigtigt, at man også får det rette gulvfirma på opgaven. Her kan du dog trygt overlade arbejdet til Gulvkanonen. Med en gulvafslibning fra Gulvkanonen får du uden tvivl et resultat, som du kan være tilfreds med i mange år frem. 

Flere Nyheder