Den test på en crosstrainer, kunne man ikke ønske sig en nyere af slagsen?

22 juli 2021 Anders Lundtang Hansen

Du har udset dig en crosstrainer til at blive brugt derhjemme og motionere med, når du har tid, så du ikke er afhængig af, at der er åbent i et motionscenter – og der vel at mærke er en ledig en af slagsen, når du skal bruge den.

Du er også så fornuftig, at du ikke bare køber den første og billigste, du falder over, for når der er tale om sådan et større indkøb, så vil du gerne have det bedste, der findes til prisen, når du agter at bruge dette udstyr længe.

Derfor har du undersøgt, hvad der er lavet af undersøgelser og analyser af sådan noget motionsudstyr, og i den sammenhæng falder du over en artikel, der kan fortælle dig, at en specifik crosstrainer er bedst i test.

Du er lige ved at slå til efter et købslink, da du længe har sådan noget udstyr, og nu kan der jo ikke være nogen diskussion om, hvad der er bedst.

Men så falder du over en detalje.

Det er på tide med en ny test af crosstrainere

Du opdager nemlig, at den artikel her, der beskriver denne test af crosstrainere, ikke er særligt ny længere, faktisk er den et par år gammel.

Det giver sig da også til udtryk på de forskelligvalgte crosstrainere, der er taget med i undersøgelsen, heller ikke ser ud til at være de nyeste på markedet.

Derfor kan du jo godt vælge ud fra denne test, da man kan få langt de fleste af de “testdeltagere”, der var med her, og så er de endda lidt billigere, end hvad priserne bliver anført her, nu der er gået lidt tid siden da.

Men du havde sådan set et ønske om, at du kunne få fat i den nyeste og bedste i test af crosstrainere; så hvis du ikke kan finde sådan en test, så er det måske værd at ønske, at den test bliver opdateret eller taget om.

Flere Nyheder