Castor Olie er det nye Sort

19 september 2018 admin
image
Castor olie kan roligt beskrives som en fantastisk naturmedicin – og det er ikke helt sort!
Studier har bevist at ricinusolie, som castor olien også kaldes, indeholder nogle naturligt forekommende stoffer der fremmer sårheling og virker antiinflammatorisk. Viskositeten af denne olie er høj, hvilket er en af årsagerne til at ricinusolie er meget udbredt i diverse cremer, læbepomader mm. I USA er olien en af de mest sælgende olier, og folk bruger den også til at forbedre immunforsvaret ved at vikle klude med ricinusolie omkring maven – kaldes for Castor oil packs. Castor olie er videnskabelig bevist at kunne øge antallet af hvide blodlegemer ved at forbedre funktionen af thymus (en kirtel).

Hvem skal købe naturlige olier?

Der er næppe nogen tvivl om at naturlige helse olier virker mere naturligt at bruge på kroppen i forhold til kunstigt fremstillede stoffer – nogle vil kalde dem kemikalier. Flere og flere mennesker i dagens Danmark er begyndt, at få øjnene op for hvad de putter i munden og smørrer

på huden. Af samme årsag er udvalget og salget af naturlige helse olier som hybenkerneolie, ricinusolie, rosmarinolie, arganolie med flere også eksploderet de senere år. Desuden er økologisk shampoo udelukkende med naturlige olier uden parabener og kunstig parfume blevet mere udbredt og tendensen vil formentlig fortsætte.

Ricinusolie spås en stor fremtid

Forskning i ricinusolie har været igang i flere år, men de kommende år vil der være mange nye videnskabelige studier færdige. Disse vil yderligere kortlægge castor oliens gavnlige egenskaber, og muligvis påvise endnu flere egenskaber til behandling af forskellige hår og hudproblematikker. På https://castorolie.dk/ kan du følge med i denne udvikling og læse meget mere om olien samt mange andre essentielle olier fantastiske egenskaber. Fremtiden er ikke sort!

Flere Nyheder