Brugt eller ny bil? Køb hos en bilforhandler i Aalborg.

12 marts 2021 Anne-Mette Hansen

Er det blevet tid til en anden bil? Kan den gamle ikke køre længere på literen? Eller trænger du blot til fornyelse i form af en bil nummer to eller en større model?

Der er mange grunde til at købe en ny bil – men skal den være helt ny eller lettere brugt? Læs med i denne artikel, og få alle fordele og ulemper ved at købe brugt og ny bil!

Ny bil – fordele og ulemper

En ny bil er en investering. Men det kan også være en dyr én. Hvis du f.eks. gerne vil have et bestemt bilmærke eller en vis størrelses bil.

Når bilen er ny, kører den som den skal. Der er ingen motorproblemer og reparationer her og der. Du har typisk garanti i de første 2 år og hos nogle forhandlere i længere tid. Derfor har du kun udgifter til service i den første tid.

Den nye bil medfører typisk et billån af en eller anden størrelse. Det betyder også, at du er nødt til at have bilen i nogle år, før du kan sælge den igen. Den helt nye bil mister nemlig meget af dens værdi, allerede den dag den triller ud fra bilforhandleren. 

Brugt bil – fordele og ulemper

En brugt bil kan være en god løsning, hvis du skal bruge en ny eller ekstra bil hurtigt og til færre penge. Biler med adskillige år på bagen fås ofte ret billigt.

Den brugte bil kan dog også være en rigtig god investering. Hvis den f.eks. kun har et par år på bagen. Her sparer du nemlig en hel del penge frem for at have købt bilen fra spritny af. 

Det at bilen måske er 3-4 år gammel, gør så også, at du begynder at kunne opleve, at der skal foretages reparationer eller udskiftninger, fordi der netop allerede er blevet slidt på bilens dele i et par år. 

Find nye eller brugte biler hos en bilforhandler i Aalborg.

Flere Nyheder