Brug tid på at finde det rigtige gulvafslibningsfirma

19 januar 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Da der ofte går mange år imellem, at det er nødvendigt at få ens gulve afslebet, er det også de færreste, der har et godt kendskab til de forskellige afslibningsfirmaer der findes på markedet og hvem der er gode og hvem der er knap så gode. Derfor skal du sætte godt med tid af for at finde den helt rigtige.

Vælger du f.eks. ud fra prisen, kan du risikere at du får de billigste på markedet og at de reelt ikke har tid til at gøre arbejdet ordentligt. Det kan betyde at du kan komme hjem til et trægulv, der er fuld af ridser. I bedste tilfælde kan det løses med en ny afslibning. I værste tilfælde må du enten leve med et ridset gulv eller få det udskiftet. Du kan læse mere om gulvafslibning her https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-fyn/.

image

Kontakt mindst tre firmaer

For at undgå overstående eller være så uheldig, at du får kontaktet området dyreste, er det en god ide at kontakte mindst tre forskellige firmaer og bede om et tilbud. Ved siden af er det en god ide at høre om referencer og hvilken efterbehandling tilbudet indeholder. Det er vigtigt at dine gulve bliver behandlet for nyafslebet gulve er helt nøgne og ubeskyttede og det vil være svært for ikke at sige umuligt, at få skidt og snavs af, hvis de ikke har fået den nødvendige efterbehandling.

Ved at få mindst tre tilbud, sikrer du dig et godt overblik over prisniveauet og du har mulighed for at fravælge de tilbud, der enten er for dyre eller utroværdige billige.

Hvis du ikke får referencer, kan du også undersøge hvad der står på Trustpilot. Husk at tage det hele med et gran salt. Det du skal undersøge er om der er noget der går igen. Positivt som negativt. Hvis flere har oplevet det samme, er der en stor sandsynlighed at det samme vil ske for dig.

Flere Nyheder