Bjergkrystaller: Kom i kontakt med dit højere jeg

12 august 2020 Athene Eriksen

Denne type af krystal, indeholder en af de stærkeste og mest rene energier som findes. Den har metafysiske egenskaber, hvilket vil sige at den forstærker forholdet imellem sind og krop. Det fysiske legeme og den universelle kraft. Den forbinder dig med dit højere selv, igennem sine stærke vibrationer og skaber en sammenhørighed imellem dit eget selv og universet. Den bidrager til at give klarhed i sindet, så du bedre kan kommunikere din sandhed til andre.

Jo bedre du er i kontakt med dig selv, jo mere kan du tale fra hjertet. Dette vil forbedre din livskvalitet igennem en forhøjet selvfølelse og derigennem også påvirke dine omgivelser, via din nyfundne klarhed og ærlighed mod dig selv. Den hjælper til at åbne op for dine energier, så du derved kan lade dit lys skinne, endnu stærkere end før, fordi du er i kontakt med alle sider af din personlighed og fysiske krop. 

Bjergkrystaller åbner op for din vibration 

Bjergkrystaller har stærke, healende egenskaber og hjælper til at forstærke effekten, fra andre sten. Den er derfor ideel at kombinere med dine healerevner, eller hvis du har brug for at heale et psyskisk traume eller fysisk udfordring. Den beskytter og giver fornyet energi til alle dine chakra, som er de energi-felter der er fordelt ud over din krop.

Derfor er denne type af krystal også af en de mest udbredte, da dens stærke urkraft hjælper os til at overkomme svære situationer og rense vores sind. Denne smukke, klare sten kommer i mange afskygninger og farver. Dette inkluderer både den klasisske, klare bjergkrystal, samt andre variationer i lilla, blå og gule toner.

Hvis du ønsker at rense energien i dit hjem, kan du eksempelvis finde nogle større sten at sætte frem, så de kan rense atmosfæren i din bolig. Har du større behov for at have energien med dig, som du bevæger dig rundt i livet, kan du også finde mindre sten til at have i lommen, såvel som smykker eller nøgleringe. På den måde kan du altid beholde et klart sind og skabe en tættere kontakt de de højere riger. 

Ønsker du at vide mere om bjergkrystal og dennes healende egenskaber? Så kan du med fordel se mere her.

Flere Nyheder