Den bedste og billigste Sadolin maling til din bolig køber du på internettet

25 april 2017 admin
Sadolin Glans 25 maling

Udnyt priskrigen på Sadolin maling

Easy 2 Clean maling

Der er stor konkurrence på markedet på vægmaling fra Sadolin, og det er dukket rigtig mange gode internetforhandlere op. Du kan gøre din lille opgave lettere og meget billigere, men du skal lige have seks tips før du køber din Sadolin maling, så er du godt forberedt både hvad angår indkøb og brugen af malingen. Hvis du står for at skulle til at renovere eller male hjemme i boligen eller i fritidshuset, så har vi nogle enkle tips til, hvad du skal være opmærksom på, og hvordan du ikke får nogle dårlige oplevelser med bl.a. træ og metalmaling fra Nordicmaling.dk, når du skal vælge maling. Der findes mange forhandlere og ikke alle er interesserede i at rådgive dig, så du både får det bedste maler-resultat, men at du også får din maling og dit udstyr til en fornuftig pris.

Følg disse 6 råd og køb maling til under halvpris

Væg og facademaling

  • En af de første overvejelser du skal gøre dig er, at have styr på hvilken kvalitet malingen skal være, som du kan læse mere om på denne guide fra Sluseholmen-online.dk. På markedet benævnes det: glans, og betyder hvor stor en procentdel af blandingen der er lak, og det betyder noget i forhold til hvilket rum der skal males, om det er en stue, køkken eller badeværelse for eksempel. Skal væggen kunne vaskes af, eller skal det tåle rindende vand.
  • Du skal finde ud af hvor meget maling du skal bruge til at det kan dække et rum, som bliver malet to gange. Du skal altid regne med at male to gange og måske tre, alt efter hvilken farve en væg har i forvejen. Mål væggene i kvadratmeter – for eksempel: fire vægge x 2,2 meter i højden, 4,5 meter i længden, giver i alt 39 kvadratmeter, og det skal ganges med to, da du skal male to gange, for at det dækker ordentligt. Nogle forhandlere påstår, at de har maling, hvor du kun skal male en gang, men det skal du ikke lige regne med.
  • Afvaskning af de vægge du skal male er enormt vigtigt for at du kan være sikker på, at malingen både binder ordentligt, og at for eksempel fedtplettet ikke bare bliver ”kopieret” til den nye overflade. Husk at bruge Nordsjö og Sadolin vådrumsmaling fra f.eks. Nordicmaling.dk. Brug en våd klud med lidt affedtende rengøringsmiddel, så får du det bedste resultat.
  • Du kan få meget billigt malergrej eller udstyr, men du skal ikke spare på penslernes eller malerrullernes kvalitet. Her er det vigtigt at grejet er i orden. Hvis du køber en dårlig pensel, så bliver resultatet også dårligere. Sørg for både at have bredde og smalle pensler og ruller til dit arbejde.
  • Afdækning af det som der ikke skal males kan du gøre med malertape, og du skal også sørge for at afdække gulv og møbler, så du ikke får pletter ud over det hele. Det meste af det maling man køber i dag, kan nemt vaskes af med en våd klud. Får du lavet pletter, så fjern dem før de hærder, så er det nemmere.
  • Når du har malet er det vigtigt, at du lader det tørre i god tid, og derefter ser hvordan resultatet er blevet. Det kan du ikke se når malingen ikke er tør. Sørg for at du har et ordentligt lys både når du maler, og når du skal tjekke resultatet.

Hvis du går efter den bedste maling som giver det bedste resultat, så skal du ikke sjuske med arbejdet. Den bedste og billigste maling finder du oftest på internettet.

Flere Nyheder